Lækkert sengetøj i nostalgisk stil

Vi har fået det lækreste sengetøj i shoppen – aldrig har jeg set så fine detaljer i designet på det smukke sengetøj.

Sengetøj med striber og fine blonder

Se blot hvor smukt det tager sig ud.

Vintage grey - lækkert sengetøj i smukt design

Ja jeg kan blive ved med at finde det ene smukke sæt sengelinned frem efter det andet …

Lækker sengetøj til det romantiske soveværelse

Sengetøjet findes i bomuld i nogle af de smukke designs og et lækkert blødt materiale som hedder micropercal – som er et holdbart materiale – som i øvrigt ikke krøller – så du er helt fri for at stryge sengetøj. ;o)

Lounge sengetøj fra Vintage-Kompagniet

De fleste sæt sengelinned findes både til enkeltdyne og dobbeltdyne – til dobbeltbetrækkene følger selvfølgelig 2 pudebetræk med.

Reddington - flot sengetøj til dig som elsker smukke detaljer

Kan du snart holde til at se mere ? Klik på billederne – så kommer du direkte i shoppen og kan se alt de fine sengetøj som findes på lager lige nu.

Luxurios sengetøj med fine striber i lyse farver

Tilbage er der vist bare at sige: GAB og godnat ;o)

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.