Kalkmaling – Vintage Paint fra Jeanne d’Arc Living

Har du også et møbel eller andet som bare ville blive så meget flottere af at få en ny gang maling ?

Så fortvivl ikke – med Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living er det super nemt at give dine gamle møbler eller andre smukke genstande et nyt liv.

Dåse malet med Vintage Paint kalkmaling

Kalkmalingen fås i mange smukke farver – som naturligvis ikke er for skrappe og passer så fint ind i den nostalgiske livsstil.

Flotte hatteæsker malet med Vintage Paint kalkmaling

Kalkmalingen er som navnet antyder en maling som bla. er lavet på kalk – det vil sige, at den er helt naturlig og ikke indeholder nogen skadelig kemi – den er så ufarlig at selv børnene kan være med – når der skal males.

Flot skammel malet med Vintage Paint kalkmaling

Malingen hæfter på næsten alle overflader med et minimum af forarbejde. Både træ, metal og sågar stof – dog anbefales det at give en gang voks – når der males på stof – da stoffet ellers bliver stift og malingen kan krakkelere.

Lækker kommode malet med Vintage Paint kalkmaling

Som en smuk efterbehandling findes der både sealer og voks i forskellige farver. Du kan endda få krakkeleringsmaling – hvis du ønsker en krakkeleret effekt. Kun fantasien sætter grænsen.

Vintage paint bog om den smukke Vintage Paint kalkmaling

Mangler du inspiration til dine kommende maleprojekter – så kan jeg varmt anbefale den lækre bog om Vintage Paint kalkmaling – pengene for bogen er godt givet ud – da du får super mange gode ideer til hvordan du skaber et flot vintage look på dine maleprojekter.

Rigtig god fornøjelse med dit næste male projekt – husk at du finder alle de lækre kalkmalinger fra Jeanne d’Arc Living hos os.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.