BLACK FRIDAY DEN 27. NOVEMBER 2015

Vi har selvfølgelig også en masse gode tilbud – traditionen tro – på fredag den 27. november – også kaldet Black Friday.

Black friday er en amerikansk tradition og den falder altid om fredagen efter Thanksgiving. Black Friday betragtes som dagen hvor julehandlen for alvor starter.

I mange år har dagen været den allertravleste shoppingdag i USA og hvem erindrer ikke billeder på TV fra amerikanske shops – hvor horder af mennesker står linet op i køer med overfyldte indkøbsvogne.

I år har vi også lagt os i selen for at finde nogle helt ekstraordinære tilbud til dig – tilbud hvor du sparer masser af penge – og måske finder nogle af dine første julegaver ?

Husk at vi selvfølgelig bytter julegaver helt ind til den 10. januar 2016.

Nedenfor ser du et lille udpluk af de varer som du kan købe med store besparelser på fredag og KUN på fredag ;o)

God fornøjelse ;o)

black friday banner fb

Mange hilsner Tina ;o)

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.