Nu er der ikke så længe til jul …..

I øjeblikket knokler jeg med, at lægge julevarer i shoppen – vi har fået rigtig mange juleting hjem i år og det er et stort arbejde at få lagt det hele i shoppen.

Vi skal nemlig helst have næsten hele vores julesortiment i shoppen – når vi åbner for julen ….

Julen åbner den 21. oktober 2014 hos os – du kan se hele vores julekollektion online fra om aftenen den dag – hvor vi holder vores online event fra

Kl. 20.00 – 22.00 med masser af spas, online chat og rigtig flotte konkurrencer.

Bla. kan du vinde Nina Hartmanns nyeste bog A winter’s tale – signeret af Nina.

forside

Du kan også – som altid – vinde 2 billetter til det skønne show – som Ole og jeg også altid må se hvert eneste år ;o)

Vind 2 billetter til Crazy Christmas ...

 Så sæt kryds i kalenderen den 21. oktober 2014 kl. 20.00 – for der er du inviteret til vores dejlige jule online event.

Ses vi ?

Snarlige juleklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.