Iste – en sommerfavorit ….

Forleden dag fik vi varer hjem fra vores skønne tyske te samarbejdspartner.

Og blandt de dejlige dåser var der 4 fantastiske nyheder – nemlig 4 frugtte blandinger – som er specielt beregnet til at lave iste af.

Eistee

Det er nogle utroligt frugtrige blandinger – hvor du bla. finder jordbær, æbler, orange, solsikkeblomster, hibiscus, hindbær, papaya, mango og ananas. De 4 forskellige isteer indeholder hver deres frugter og blomster og har derfor en helt speciel skøn smag.

IMG_5012

Dåserne er ligeså farverige og dejlige som teerne indeni – så det er bare om at finde din favorit og komme igang med at lave din helt egen iste – hvor du også selv bestemmer hvor meget sukker – teen skal indeholde.

Se alle teerne ved at klikke på billederne ovenfor.

Rigtig dejlig weekend til alle ;o)

Klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt – men nu på fuld tid.
Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen.
Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob – men det gør ikke så meget – når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o)
Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 – så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o)
Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.