A winter’s tale – 4. bog i rækken i Vintage by Nina serien – forudbestilling er åbnet

Den 4. bog i den skønne Vintage by Nina serie er i trykken og udkommer i september – derfor har vi allerede nu åbnet for forudbestillinger i webshoppen.

bog3

Bogen er en vinter og julebog – den er derfor fyldt med skønne vinter og julebilleder.

bog4

Alt i bogen er 100% vintage – så du finder altså ingen reproduktioner i bogen – kun den unikke vintage med slitage og patina.

bog5

Bogens mange skønne inspirerende billeder er taget af Ninas mand Tore. Og det har han gjort ganske godt – se bare de skønne fotos i indlægget her.

bog6

Bogen udkommer i september og derfor i god tid – så du kan nå at få en masse skøn juleinspiration – for inspiration bliver der masser af i bogen.

bog7

Den magiske bog inviterer os på en rejse ind i en vintage og antik verden fyldt med hyggelige rum med både smukke lys og flotte svenske kakkelovne.

bog8

Du bliver fascineret af de mest fantastiske engle, antikke juleornamenter og shabby vintage møbler.

bog9

For slet ikke at nævne de mest overdådige krinoliner – antikke naturligvis.

bog10

Stilen går lige fra vintage til bohemian og junk de luxe.

bog11

Smukt gammelt legetøj finder du også – samt skønne loppefund og de mest fantastiske gustavianske møbler.

bog12

Nina Hartmann og Tore har desuden besøgt 5 skønne og unikke hjem i både Holland og Sverige.

bog13

Både det lille byhus, landstedet, et fint dobbelthus, herresædet fra 1700-tallet og borgmesterens hjem fra beretningen om Emil fra Lønneberg.

bog14

Langt de fleste billeder er dog fra Ninas eget hjem i det svenske ;o)

bog15

Skal du også bare have fingrene i den fantastiske bog til september ?

bog16

Så kan du forudbestille bogen ved at klikke på et af billederne ovenfor.

Vintage hilsner fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.