Morten Heiberg grillkrydderier hos os …

Som en skøn nyhed har vi nu i shoppen fået den lækreste grillserie fra Morten Heiberg hjem. Serien er ganske alsidig og indeholder bla.:

Barbecue sauce , Grill olie, Lakrids chili ketchup, Spicy papaya ketchup, pulled pork rub, lakrids chili rub, grillkrydderi, grøn pesto og rød pesto.

collage

Super lækre produkter – som vil gøre din grillmiddag fuldendt. Især de nye ketchup’er med en lidt anderledes smag – er jeg sikker på bliver et hit – og vil give burgeren, hotdoggen eller bare pølsen et tiltrængt lift ;o)

Se hele serien hos os – ved at klikke på billedet ovenfor.

Håber du får nogle fantastiske grillmiddage med gode venner og Heiberg. ;o)

Klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.