Limited Edition – cykel fra Avenue i nostalgisk stil ….

En unik cykel – er hvad det fantastiske firma Avenue og Lene Bjerre har produceret.

Avenue er et dansk cykelfirma som producerer de lækreste luksus cykler i en indiskutabel kvalitet, men også med æstetisk sans for design.

BLÅ CYKEL REDCyklerne er smukke og nostalgiske i udtrykket og er helt unikke – der er kun produceret få stk af cyklerne og når de er solgt laves der ikke flere. Så du får altså en helt unik cykel – som kun få andre har ;o)

CYKEL HVID REDDer findes 2 cykler – 1 i blå og 1 i hvid – cyklerne har fået en helt unik dekoration af Lene Bjerres designer – bla. med kobber- og sølvsommerfugle – den skønneste cykel til dig som elsker at være godt kørende.

HVID CYKEL

Cyklerne fås selvfølgelig hos os i en begrænset periode – de kommer samlede  – så de er lige til at sætte sig op på og cykle ud i sommerlandet.

Klik billeder for at se flere detaljer for de enkelte cykler.

Rigtig god cykeltur ;o)

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.