Vil du vinde Sanselige rom – den skønne indretningsbog ?

I øjeblikket har vi en konkurrence kørende på Facebook – her har du chancen for at vinde bogen Sanselige rom af Franciska Munck-Johansen.

Det eneste du skal gøre, er at synes godt om indlægget og skrive en kommentar ;o)

Vi udlodder 2 bøger til 2 heldige vindere den 6. maj 2014.

Se her hvordan du deltager (klik på bogen – så kommer du til konkurrencen)

16725

Held og lykke ….

Sanselige hilsner fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.