Tafelgut – tysk eksklusiv te hos os ….

Vi har for noget tid siden sagt goddag til et skønt nyt tysk temærke – og her er der virkelig både noget for øjet og for ganen.

IMG_3770

Teen kommer i de fineste dåser med både blomster, stjerner og striber – en sand nydelse for øjet ;o) I sortimentet fra Tafelgut findes der de mere klassiske teer og så er der frugtteer og lækre urteteer – kort sagt her er noget for enhver smag.

IMG_3764

Dåserne er oplagte at bruge som en skøn gave til en kær ven eller veninde – som elsker stilen med pasteller og blomster.

IMG_3768

I serien findes også de fineste dåser med kandis – som kommer i forskellige smagsnuancer – en super skøn måde at søde din te eller kaffe på og så gør det jo ikke noget at dåsen også er skøn at se på.

IMG_3757

Vi har et stort udvalg af den eksklusive te fra tyske Tafelgut hos os – så du kan vælge og vrage og finde din helt egen favorit. God fornøjelse ….

De varmesTE hilsner fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.