Skal du holde bryllup og må det gerne være et vintage bryllup ?

Er du en af de heldige – som snart skal holde bryllup og skal det være et flot vintage bryllup ?

Så er der hjælp at hente både mht. borddækning, pynt og bryllupstøj.

Magasinet fra Jeanne d’Arc Living for maj måned har nemlig et helt bryllupstema – hvor du får masser af skøn inspiration til et ægte vintage bryllup.

DK0514.[05]

I temaet får du tips til hvor du kan købe det smukkeste vintage bryllupstøj og skønne fif til at dække op og arrangere blomster mm. Ja selv en bryllupsbuket – kan du selv binde ;o)

DK0514.[01]

Parret her drømte om et bryllup i landlig stil og se blot deres bryllupstøj – anderledes ja – men super skønt og netop befriende anderledes og brudens kjole er så smuk og florlet – som var der tale om at parret skulle til et høbal ;o) (af de finere ;o)

DK0514.[02]

Så mangler du desperat ideer til dit vintage bryllup – så er magasinet til dig – det koster kun 79,- kr og kan købes ved at klikke på billederne.

Rigtig god fornøjelse og må du få et fantastisk bryllup.

Skønne bryllupstanker fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.