Opskrift på skønne tetrøfler ….

Forleden faldt jeg over den skønneste opskrift på de dejligste tetrøfler …

Jeg synes da også lige, at du skal have den dejlige opskrift – den kan jo varieres i det uendelige – i stedet for te kan du også prøve med lakridspulver eller brug den te, som er din favorit i øjeblikket. Eller hvorfor ikke den mere klassiske med frysetørret kaffe ;o)

opskrift tetrøfler

Rigtig god fornøjelse med de skønne trøfler ;o)

Mange hilsner Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt – men nu på fuld tid.
Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen.
Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob – men det gør ikke så meget – når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o)
Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 – så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o)
Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.