Velkommen til et nyt udseende på bloggen …

Tiden går og klokken slår og det betyder desværre, at jeg ikke får opdateret bloggen helt så tit som jeg egentlig havde tænkt mig.

IMG_4389

Men nu skal det være og i den anledning har bloggen fået et nyt og fint udseende – håber du synes om det ;o)

Jeg har i de sidste dage fået fyldt min mailboks uhæmmet op med spamkommentarer (selv om jeg har spamfilter på min blog) – det er så træls. Det har bevirket, at jeg har taget konsekvensen og lukket for kommentarer på hele bloggen – det er jeg selvfølgelig rigtig ked af – men jeg bruger bare for lang tid på at slette spam kommentarer – så derfor er det nu sådan.

Men du er selvfølgelig velkommen til at kommentere – bare smid mig en mail på tina@vintage-kompagniet.dk i stedet for ;o)

IMG_3684

Håber at alt er vel hos dig og glæd dig for masser af indlæg vil komme i en lind strøm ;o)

Mange hilsner Tina

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.