Vintage kalk maling / chalk paint nu hos os …

Nu har Jeanne d’Arc Living lavet den skønneste vintage kalk maling serie – i de fineste farver – som selvfølgelig matcher den franske og nordiske landstil.

Vintage paint logo_farve lavopl

Malingen er i en rigtig god kvalitet og er utrolig nem at arbejde med. Den klæber næsten på alt og er meget ideel til både møbler og gulve.

700019.[01]

Malingen har det flotteste matte udseende – nærmest kalkagtig.

700019kv

Malingen fås indtil videre i 16 skønne farver – smukke naturlige farver.

700028kv

Det kan være svært at se den helt nøjagtige farve på nettet – men det er der råd for – du kan nemlig købe et farvekort til kun 15,- kr hos os – de 15,- kr får du retur – hvis du efterfølgende køber maling hos os.

700200kv

Rigtig god malelyst – jeg har ihvertfald allerede fået et par favoritter – så mon ikke der skal males lidt herhjemme også ;o)

Antikke maler hilsner fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.