Stemningsfulde fester – ny bog hos os ….

fest, stemningsfuld
Stemningsfulde fester

En skøn ny bog er på tegnebrættet hos Jeanne d’Arc Living – nemlig en fantastisk bog om fester – Stemningsfulde fester.

fest, stemningsfuld

Bogen indeholder masser af flotte ideer til både borddækning – bordkort – servietringe – menuer – dekorationer og meget andet.

DKCELEBRATION.[02]Alt lige fra herrefesten – venindehygge brunch til den helt store fest er der ideer til i den skønne bog.

DKCELEBRATION.[01]

Bogen kan allerede nu forudbestilles hos os – så du er sikker på at få dit eksempler så snart bogen er på lager hos os – bare klik på et af billederne og du er igang ;o)

DKCELEBRATION.[03]

Tilbage er der bare at ønske dig en rigtig god fest ;o)

Fest klem fra Tina

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.