Udsalget starter hos os den 7. januar 2014

udsalg

Håber i alle har haft en dejlig jul og i ønskes et fantastisk nytår ;o)

I år har vi besluttet at starte udsalget lidt før vi plejer – og det vil sige allerede den 7. januar 2014.

udsalg

Vær med fra kl. 20.00 da der også vil være lækre præmier at vinde – tilmeld din mail adresse lige her – så får du en reminder og risikerer ikke at glemme det ;o)

Vi ‘ses’ og god jagt ;o)

Tilbudshilsner Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.