NUTE skandinavisk økologisk te – nu hos os ….

Vi har ventet længe på, at kunne præsentere det skønne og helt specielle tebrand for jer.

Og nu er det endelig nu – den lækre te er på lager hos os – vi har selvfølgelig hele sortimentet – som bliver udvidet med flere varianter.

Skærmbillede 2013-08-29 kl. 08.36.14

Indtil videre er der 13 forskellige smagstyper – som du finder i vores webshop.

collage nute

Der er selvfølgelig også en julete – og den kommer i den samme skønne trædåse – som jeg altså synes er ultra lækre ;o)

christmas

Se det hele lige her ….. 

Masser af NUTE’ede hilsner Tina ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.