Typhoon fra England hos os…

Engelske Typhoon laver de skønneste opbevaringsløsninger til køkken i metal – a la den smukke gamle emalje.

IMG_2691

Skønne dåser til kager, kaffe og te finder du i den flotte petrolblå serie. Kvaliteten er helt i top – så du har glæde af de fine sager i lang tid.

IMG_2692

Den fine brødboks har indbygget skærebræt – brættet bruges nemlig som låg og det er da ganske praktisk når børnene skal smøre sig en hurtig mad før fodbolden ;o)

IMG_2694

Julekagerne eller dine cupcakes vil ligge fint i denne brede flade boks ;o)

IMG_2695

Alle bokse lukker selvfølgelig helt lufttæt og er nemme at åbne og lukke.

IMG_2698

Samler du madrester til kompost bunken ? Så er kompost spanden ideel til dig – den har en praktisk inderspand i plast som er nem at tage med ud, lufthuller i låget og en fiberdug under låget – så lugten ikke slipper ud – selv om komposten får luft ;o) Virkelig lækker spand – som du vil have glæde af i mange år.

IMG_2702

Find de skønne sager fra Typhoon hos Vintage-Kompagniet.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.