Konkurrence om Franske Finesser bogen fra Jeanne d’Arc Living

Vil du også være med i konkurrencen om at vinde den skønne bog fra Jeanne d’Arc Living ?

konkurrenceFB-septSmut ind på vores Facebook side og vær med i konkurrencen – måske bliver det dig – som bliver den heldige vinder ?

Klik på billedet ovenfor – så kommer du direkte til konkurrencen – husk at like og skrive hvorfor det skal være dig.

Held og lykke

Lykkeklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.