Lyshuse / stager fra Madam Stoltz

De fineste huse kom hjem til lageret forleden dag – se bare:

IMG_2554Jeg kan godt forestille mig en fin lille lysende landsby – som kan lyse op i din vindueskarm. Husene er lavet i træ og er ganske gedigne – skorstenen er metal og det er her lyset står rigtig godt.

IMG_2542Der findes 3 forskellige størrelser og 2 farver – natur og grå – alle husene er forskellige i åretegninger og udtryk – så du får dit helt eget unikke hus.

IMG_2553Klik på billederne og find dit helt eget hus – de er bare en ægte ‘must-have’ dette efterår.

Huslige klem fra Tina

Husk du også kan finde os her:

google_circle_color-128

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.