Termokander fra Nordal ….

De fineste termokander fra Nordal er kommet hjem til shoppen igen – de var rasende populære – så jeg nåede slet ikke at skrive om dem før de var væk.

IMG_2068

Termokanderne har de flotteste farver – for slet ikke at nævne den smukke facon.

IMG_2070

De smukke termokander egner sig også ganske fint til picnic eller strandturen – da de har skruelåg – som holder indholdet på plads ;o)

IMG_2072

De skønne termokander fra Nordal finder du hos Vintage-Kompagniet.dk

Håber du nyder det skønne solrige vejr – solrige klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.