Pastelfarvede bloklys

Pastelfarvede bloklys er ganske anvendelige i den franske landstil – men også hvis du sværger til sommerhus stilen.

IMG_2150Bloklysene kommer i farver – som er nøje afstemt efter hinanden – og ser fantastiske ud på en fin bakke eller en smuk sølv tallerken.

IMG_2153Bloklysene har den smukkeste overflade – som er fin mat og giver et dejligt rustikt udseende til lysene.

IMG_2154Find alle de fine bloklys i vores shop lige nu – klik på billederne og du ser alle lysene ;o)

Et lysende pastelklem fra Tina ;o)

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.