Ismageriet

I dag gik der lidt sommerferie i den …… (på trods af at vi ikke holder sommerferie endnu ;o)

Vi spiste en nem medbragt mad på stranden og havde lyst til en god is til dessert – og hvor kører man hen og får den ?

butiksskiltVi har hørt meget godt om Ismageriet – så det måtte prøves. Ismageriet ligger i en gammel bagerbutik – tilbage fra dengang hvor alle villakvarterer med respekt for sig selv havde deres egen bager ;o)

Den nuværende ejer restaurerede huset og butikken med respekt for det gamle retro interiør med palisander og originale grønne fliser.

isdiskSom også har inspireret til farven på medarbejdernes arbejdstøj.

isskiltAlt den skønne is – som man kan købe er hjemmelavet på ismageriet og der er mange skønne anderledes smagsvarianter – bla. smagte jeg hvid choko m/citron/lakrids – mums den var bare god.

ismontreIsmageriet laver også islagkager og du kan købe is og tage med hjem i store flamingobeholdere – som holder isen kold – og det smager så meget bedre end mange af de syntetiske isvarianter du køber i supermarkedet. Bla. smager Ismageriets pistacie is af virkelige nødder og har heller ikke den meget mintgrønne syntetiske farve – men en mere autentisk olivengrøn farve ;o)

mit bæger is

Du kan få is i både bægre og vafler og portionerne er store ;o)

amarena-kirsebærisHer ses den helt særlige amarena kirsebær is – den har selvfølgelig rigtig hakkede amarena kirsebær i og en utrolig lækker smag.

emils isvaffelSå kommer du på disse kanter (Amager – Kongelundsvej) i sommerferien – så er besøg i Ismageriet helt klart at anbefale.

serviet

De sommerligste is klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.