Franske spejle – næsten ….

Jeg var vild med de skønne spejle – som vi fik ind af døren forleden – allerede da jeg bestilte dem – vidste jeg, at de var noget særligt.

IMG_2116Og da jeg fik kigget nærmere på dem – levede de helt op til forventningerne.

Bemærk blot deres skønne lidt slidte udtryk og den smukke sorte ramme – som har de fineste dekorationer samt den skønne klassiske perlekant – som tit ses på de gamle franske spejle.

IMG_2117Spejlene er i en god kvalitet og har 2 ophæng bagpå – så de både kan hænge vandret og lodret.

IMG_2121Et skønt spejl med charme og et som du med garanti bliver rigtig glad for – når du nu ikke har ‘tid’ til at gå på de franske loppemarkeder ;o)

IMG_2123Se begge de skønne spejle i webshoppen – klik på billederne – så ser du dem ;o)

Franske klem fra Tina

 

 

 

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.