Emma Nöel – franske sæber og olier

Vi byder velkommen til et nyt skønt fransk mærke hos Vintage-Kompagniet.

image-3

Nemlig franske Emma Nöel, som byder på personlig pleje med dejlig god samvittighed. En god samvittighed fordi alle produkter er økologiske og dermatologisk testet.

871-SAVBAGR100-C

De skønne sæber fra Emma Nöel er lavet på koldpressede økologiske olier med rene æteriske dufte.

877-SAVBFI100-C

Emma Nöel var et af de første firmaer, som opnåede det franske økologiske mærke Cosmebio.

879-SAVBPI100-C

Firmaet har eksisteret siden 1966 og du finder kun produkter i en sublim kvalitet, som desuden er drøje i brug.

image-1

Se meget mere til Emma Nöel i vores shop ;o)

Økologiske klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.