Vintage by Nina – among vintage & friends

Nina Hartmann er dronningen af vintage – tror jeg vist godt vi kan kalde hende uden at fornærme nogen ;o) og vi er mange, som bare har ventet på den næste skønne bog fra Ninas hånd.

Derfor er det en stor glæde at annoncere, at nu er den på vej – bog nr. 3 fra Nina Hartmann – den vil være på lager hos os i september – men kan allerede nu forudbestilles.

Bogen bliver hurtigt udsolgt – det så vi med julebogen – så det er en god ide at forudbestille den – så du er sikker på dit eksemplar ;o)

Promotionpic2

Bogen er som altid fyldt med vintage – ægte vintage ikke kopier ;o)

Promotionpic3

En helt igennem fantastisk bog – som tager os på en rejse gennem skønne boliger – som er indrettet i den flotte vintage stil.

Promotionpic4

Nina er rigtig god til at finde de skønne vintage sager og derfor er der også billeder fra hendes egen bolig – som er under stadig forandring.

Promotionpic5

Se nogle af de skønne billeder fra bogen her:

Promotionpic7
Promotionpic8
Promotionpic9

Promotionpic10

Promotionpic11

Promotionpic12

 Promotionpic14

Bogen bliver en absolut ‘must-have’ for dig som elsker gamle vintage sager og du kan forudbestille den lige her.

Promotionpic1

Vintage klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.