Franske finesser – bog fra Jeanne d’Arc Living …

Endnu en bog er på tegnebrædtet hos Jeanne d’Arc Living – nemlig endnu en skøn bog i serien om den franske indretningsstil.

DKFINESSER

Bogen tager udgangspunkt i finesserne – alle de helt særlige små ting – som gør din indretning fuldendt.

DKFINESSER.[07]

Bogen er hard-back og bliver på 192 sider – fyldt med over 400 dejlige billeder i Jeanne d’Arc stil – selvfølgelig fotograferet i dagslys.

DKFINESSER.[08]

Elsker du den franske indretningsstil – er det absolut en must-have for dig.

DKFINESSER.[09]

Bogen kan allerede nu forudbestilles hos os – klik bare på et af billederne – så kommer du til vores webshop. Vi forventer bogen på lager ultimo august 2013.

Mange finesse klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.