Tøjkollektion fra Jeanne d’Arc Living ….

Så skete det – Jeanne d’Arc Living har nu også lavet en skøn tøjkollektion med release den 3. juni 2013.

Vintage clothes

Tøjet holdes selvfølgelig i stilen – som vi kender den fra de skønne magasiner fra Jeanne d’Arc Living.

900006

Skønt romantisk og med masser af smukke feminine detaljer. Farverne i tøjet bliver grå, blomme, hvid og creme og størrelserne går indtil XL.

900009

Tøjet er perfekt til en lun sommerdag – hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit udseende – for slet ikke at tale om en dejlig sommerfest ;o)

900012

Tøjet er som sagt klar den 3. juni og det kan selvfølgelig købes hos os.

900018

Og så har vi jo bare tilbage at glæde os ;o)

Romantiske klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.