Gode tilbud i hele maj ….

Vintage-Kompagniet fylder 6 år den 2. maj og det skal fejres med maner.

Vi åbner for alle herlighederne (de gode tilbud)

Torsdag den 2. maj kl. 19.30

I løbet af aftenen er der mulighed for at vinde fine præmier. Ligesom du vil finde masser af gode fødselsdagstilbud i shoppen. Samtidig har du mulighed for at chatte med både os og de andre kunder ;o)

Tilbuddene gælder i hele maj måned – så længe lager haves selvfølgelig. Der vil også være konkurrencer og præmier at vinde i hele maj.

otto-a

Klik ind og deltag på torsdag kl. 19.30 – lige her.

Vi glæder os til at ‘se’ dig og til at fejre vores 6 år på nettet – utroligt at der er gået 6 år og dejligt at tænke på, at rigtig mange har fine sager fra Vintage-Kompagniet i deres hjem. ♡

Håber vi ‘ses’ ❀

Fødselsdagsklem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.