Foldegardiner / puder / plaid i romantisk stil

Så smukke gardiner vi fik hjem fra vores skønne udenlandske leverandør forleden dag.

foldegardin

De emmer af nostalgi og charme – perfekte til dig som bare elsker den romantiske stil.

mønster

Vi har taget hele serien hjem i det skønne design og det betyder, at du også kan få pudebetræk og plaid i det smukke design. Plaiden har en størrelse – så den også nemt kan bruges som en dejlig dug.

plaid

Så det er bare om at vælge og vrage og nyde det smukke syn ;o)

puder-blonde

Romantiske klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.