Metalplade m/muligheder …..

Nyhed i webshoppen er denne skønne metalplade fra Jeanne d’Arc Living.

530601.[01]-kv

Metalpladen har det smukkeste mønster og den fineste patinering – som giver pladen en helt speciel charme.

530601.[02]

Metalpladen er genial at stille på en hylde eller kommode som herligt blikfang. Men pladen kan også bruges på andre måder. F.eks. har jeg med vilje undgået den ikke så charmerende stålplade som stænkplade i mit køkken – og har tit tænkt hvad jeg dog skulle finde på – indtil videre er det blevet til en bakke ;o)

530601

Men som det kan ses på dette billede – kunne pladerne også bruges som smukke nostalgiske stænkplader. Så smukt og utraditionelt ;o)

Pladerne finder du ved at klikke på billederne.

Nostalgiske klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.