Hygge, ferie og vinder …

Hygge, samvær og ferie står for døren for mange i denne uge. Skønne afslappende dage med familie og venner – tid til hinanden og til at fordybe sig i de projekter – som der ikke bliver tid til i hverdagen ;o)

IMG_1133

Påsken er en kærkommen og tiltrængt pause i hverdagen – som vi også vil nyde her i huset. Og selvfølgelig skal vi have pyntet lidt op til påsken ;o)

opsats-metal-påskedekoration

Men inden det hele går op i ferie og afslapning – skal vi da lige have trukket en vinder i vores give-away.

rede-æg-medium

Tusind tak til alle jer – som havde lyst til at deltage i legen ;o) Jeg har spurgt min ‘Pick a give-away winner’ til råds og svaret var:

Skærmbillede 2013-03-25 kl. 09.21.42

Tillykke til Barbara – send din adresse til tina@vintage-kompagniet.dk – så sender vi fluks chokoladen afsted – så den kan nydes i de mange skønne påskedage ;o)

Har du husket at stemme på os :

19378_470x200_stem_hvid-1

Håber at du får en fantastisk påske og masser af afslapning og hyggeligt samvær med dem du holder af …

Påskeklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.