Bryllup – invitationer, bordkort, menu, takkekort mm.

Vi har fået skønne sager hjem til webshoppen fra Jeanne d’Arc Living – nemlig skønheder til dit bryllup i den dejlige nostalgiske stil – som er så fint og klassisk.

301360

Du finder bla. et lækkert gør-det-selv kit med mulighed for at lave indbydelser og menu- eller takkekort til 10 personer – du finder det hele i pakken – og så kan kreativiteten jo stadig få frit spil – men du får det hele i en pakke ;o)

301363

Skønne bordkort i samme stil er også at finde i shoppen – så smukke ;o)

301425

Smukke bloklys skal da også pynte på bryllupsbordet – de fås selvfølgelig i samme stil som den øvrige pynt – uha det kan ikke undgå at blive såååå romantisk ;o)

301367

Lad alle gæsterne skrive en lille hilsen i gæstebogen – det er så hyggeligt at læse efter festen og mindes alle de gode stunder ;o)

301378

Så skal du holde bryllup – så klik ind hos os og se alle de fine sager – jeg håber du får en rigtig skøn og uforglemmelig dag – og husk at nyde den – for den går alt for hurtigt ;o)

301363.[01]

Bryllupsklem fra Tina ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.