Brugernes favorit – E-handelsprisen 2013 / Vi har brug for din stemme …

Foreningen for Dansk Internet Handel afholder hvert år en konkurrence blandt netshops – om forskellige priser – som til dels bestemmes af kunder – som stemmer og dels af en jury.

I år vil vi prøve at se, om vi måske kunne komme med på top 10 på listen  ;o)

Til det har vi brug for din hjælp – det eneste du skal gøre er at stemme på os – det tager max 10 sekunder af din tid.

Du kan stemme lige her:

19378_470x200_stem_hvid-1

Håber du har lyst at hjælpe os og vi takker på forhånd for din store hjælp ;o)

Mange prisende tanker Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.