Whittard of Chelsea – engelsk kvalitet til fingerspidserne

Historien om Whittard begyndte allerede i 1886 i London – hvor Walter Whittard åbnede sin første te- og kaffeshop på Fleet Street.

spiced-chai

Hans filosofi dengang var altid at købe det bedste – den højeste kvalitet i både teer og kaffe fra hele verden – så han kunne tilbyde sine kunder det absolut bedste.

chocolate-caramel

I dag mere end 125 år senere er det stadig den samme filosfi – som Whittard opererer efter. Fra 1 lille shop i Fleet Street er det siden vokset støt med flere butikker i både England og resten af verden.

kaffe-hasselnød

Whittard kan i dag kalde sig blandt specialisterne i at blande og smagsteste de forskellige teer og kaffe – stadig med henblik på at tilbyde kunderne den ypperste smags oplevelse.

syrup-vanilla

Og hvem elsker ikke at putte sig i sofaen en kold vinterdag med et dejligt krus fyldt med varm kakao og måske lidt flødeskum eller et par skumfiduser på toppen – mums ….

skumfiduser-små

Find et flot udvalg fra Whittard hos os – meget mere er på vej.

Lune klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.