Valrhona – chokolade i bedste kvalitet ….

De skønneste påskeæg er netop kommet på lager hos os – og det med verdens bedste chokolade – og det smager man nemt.

rede-æg-medium

Påskeæggene er enten dejlige knasende indeni – fyldt med nødder, ris og andre skønne sager.

valrhona-tube-crunchy

Eller fyldt med lækker fristende praliné.

rede-valrhona

Du kan også få nogle smukke vagtelæg – som ligner et ægte æg ;o) En sjov ide kunne være at pynte påskebordet med disse fine æg i et par reder eller lignende.

Når så kaffen står på bordet afslører du at æggene i rederne faktisk er desserten – mon ikke der bliver vild jubel ?

valrhona-tube-nature

Og påsken er der jo ikke længe til – uhhhh hvor jeg glæder mig til hyggeligt samvær og forhåbentlig lidt flere varmegrader ;o)

Chokoladeæg og skønne klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.