Lakritsfabriken – Ny premium kvalitetslakrids i byen …..

Der er godt nyt for alle lakridselskere med hang til kvalitet. Svenske Lakritsfabriken lanceres i Danmark og tilbyder 100% naturlig, økologisk* og glutenfri gourmetlakrids. Glæd dig… det er himmelsk!

logo-lakritsfabriken Selvfølgelig finder du den prisvindende lækre lakrids hos os – du finder hele sortimentet og glæd dig – for meget mere kommer til i takt med at det udvikles hos Lakritsfabriken i Sverige.

4393976-tFXnr

Lakritsfabriken leverer lakridsvarianter af en hidtil uhørt kvalitet og finesse. Lakridserne er baseret på 100% naturlige ingredienser og helt fri for de traditionelle ”indslag” som hærdet fedt, gelatine, shellac og raffineret sukker som i industrien, bruges for at få den velkendte smag og konsistens.

22096067-X7ieS

Råmaterialet både udvindes og forarbejdes hos Lakritsfabriken i Ramlösa. Mens råvarerne hentes hjem fra Iran, som regnes som verdens bedste leverandør af rålakrids. Desuden er de mundrette lakridser lavet med rismel frem for hvedemel, hvilket gør Lakritsfabrikens produkter glutenfri.

indhold-kv

Smagen er ren og nuanceret med en konsistens som er perfektioneret ned til mindste detalje, dvs. den er blød, men fast, og nem at tygge… helt uden at klistre.

lakridskarameller-kv

Lakridserne er pakket i smukke og dekorative æsker med de mange varianter – sidste skud på stammen er de lækre bløde lakridsruller – som er overtrukket med en af verdens bedste chokolader – Valrhona – og dernæst pyntet med enten chili, salt flager eller lakrids stykker.

sampak-kv I forbindelse med Valentines dag – har Lakritsfabriken lavet en skøn sampak æske med 2 af varianterne af de skønne stænger – en fantastisk valentinesgave til en lakridselsker du holder af.

limited-edition-kv-lys

Lakridserne laves med så mange økologiske produkter som muligt – dvs. nogle af lakridserne er op til 73% økologiske. Desuden synes jeg, at det er rart at vide at lakridserne eks. laves uden den ellers meget brugte overflade behandling Shellac – her bruges i stedet olie som overflade behandling og skal man vælge – foretrækker jeg helt klart olie frem for shellac – som udvindes af indiske lus – føj siger jeg bare.

Skærmbillede 2013-02-09 kl. 09.23.54

Lakridsfabrikens super salty lakrids har netop vundet en pris – den er blevet hædret med den prestigefyldte pris ‘Årets salmiaklakrids’ i Finland. Grundene hertil var bla. at lakridsen har en meget fin struktur og den meget smukke og stilistiske indpakning.

Det, at en svensk lakrids vinder denne pris i Finland er et gevaldigt skulderklap – da Finland regnes for en af verdens største producenter af lakrids. Så det er klart, at Lakritsfabriken – som kun har produceret lakrids i 2 år – er meget stolte af denne fantastiske pris. Hvad kan det ikke blive til for Lakritsfabriken – vi glæder os ihvertfald til at smage mere og er meget stolte af, at kunne tilbyde vores kunder denne skønne lakrids.

Faktisk er der hvert år en lakridsfestival i Sverige – som kan fejre 5 års jubilæum i år – her er Lakritsfabriken selvfølgelig hovedsponsor. Festivalen betegnes som lakridsbranchens årlige højdepunkt og derfor er det klart, at Lakritsfabriken er med her.

Lakridsfestivalen foregår fra 20-21 april 2013 på Annexet ved Ericsson Globe i Stockholm. Så elsker du lakrids var det måske en festival for dig ;o)

Har du fået lyst til lakrids – ser du hele vores sortiment her.

Lakrids klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.