Vinderen af påskebogen blev …..

Så blev det endelig tid til at trække en heldig vinder.

Først af alt vil jeg takke jer alle – for at i havde lyst til at være med – jeg er helt overvældet over så mange deltagere – nemlig hele 122 – viiiiiildt ;o)

Den heldige vinder blev trukket via min Pick Giveaway Winner og vi kan sige tillykke til:

DKPASKE13

Annette Holm fra Slagelse.

Stort tillykke herfra – glæd dig til den skønne påskebog med masser af fin inspiration.

Og til jer – som ikke var så heldige – hæng på en ny give-away er på vej ;o)

Påskeklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Vinderen af påskebogen blev …..

  1. tillykke til Heldige Annette Holm

    • Annette Holm // 15/01/2013 at 00:38 //

      Tusind tak, jeg glæder mig SÅÅÅÅ meget til at modtage den 🙂

  2. Tillykke til vinderen. Jeg glæder mig til den næste give away og er klar 😉

  3. Marianne Lundstrøm // 16/01/2013 at 00:38 //

    Stort tillykke til Annette 😉

Comments are closed.