Skind er hot – i mere end en forstand ;o)

Skind i boligen er hotte lige nu – de bringer lidt natur og ‘jæger’ ind i vores bolig – praktiske er de også – da de luner.

gedeskind-brunt
Skindene kommer fortrinsvis fra får eller geder – og vi har fået nogle utroligt skønne farvenuancer fra Jeanne d’Arc Living i shoppen.

Se bare hvor fint det ser ud – sådan tilfældigt henslængt over en stol ;o)

lammeskind-e

Lige nu er der masser af fine skind at finde hos os – i masser af smukke farver ;o)

gedeskind-lyst

Og så er der jo ikke noget i vejen for at pakke picnic kurven med varm kakao og suppe og drage ud i snelandskabet – med et par trækælke og skind og nyde sneen og hinanden.

Rigtig god weekend til jer alle – klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.