Lysekroner – klassisk elegance ….

De skønneste lysekroner er nu at finde i vores webshop – og er der noget jeg aldrig bliver træt af – er det smukke lysekroner.

lysekrone-1-a

De er anvendelige masser af steder i din bolig – lige fra stuen til gæstetoilettet. Her satte jeg for mange år siden en lysekrone op og er stadig utroligt glad for den. Den giver en helt særlig stemning på det lille toilet.

lysekrone-1

De smukke lysekroner – fra Jeanne d’Arc Living er så fine i både facon og størrelse – de har nemlig en skøn størrelse – som ikke bliver for voldsom i mindre rum.

lysekrone-2-a

Og så er det også værd at nævne, at prismerne er lavet af glas – tit er de lavet af plastic og det giver altså bare ikke helt samme effekt – når lyset skinner gennem dem.

lysekrone-2

En af de fine lysekroner er en bordmodel – så du kan vælge at benytte den som hyggebelysning på en kommode eller i et lidt mørkt hjørne i stuen. Så fint ;o)

Lysekrone-bordmodel

Alle de viste smukke lysekroner er nu at finde i shoppen – klik her eller på billederne for hver enkelt lysekrone ;o)

Lysekrone-bordmodel-a

Kronede klem fra Tina ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.