En klassiker vender tilbage ….

Forleden dag kom et nyhedsbrev ind i mailboksen men skønne nyheder. Nyheden var nemlig, at Jeanne d’Arc Living har sat et skønt stykke stof i produktion igen.

Stoffet er en ægte klassiker – som var i Jeanne d’Arc Livings sortiment helt tilbage fra dengang – de blev til en grossist virksomhed.

Det er mange år siden – men en del kunder har forespurgt omkring stoffet med jævne mellemrum lige siden.

rulle-med-stof

Stoffet er nemlig intet mindre end genialt til at skærme for indkig i dine skabslåger med glas, i det lille vindue eller et helt andet sted.

Stoffet kan selvfølgelig også bruges som en slags løber på dit bord evt. over en smuk dug – mulighederne med stoffet er mange.

rulle-med-stof-anvendelse

Du får hele 5 meter på en rulle og stoffet er 48 cm bredt – det har en dejlig organza kvalitet – som gør, at det sidder perfekt ‘lige’ på lågen.

Og stoffet er allerede blevet ganske populært igen 🙂 Klik på billederne – så kommer du direkte til det skønne stof.

Organza klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on En klassiker vender tilbage ….

  1. Hvor er det bare smukt! Kan det bruges som gardin og forhæng etc.?

Comments are closed.