Broderede bogstaver til masser af formål ….

De gamle broderede bogstaver er så uendeligt smukke – de vidner om de svundne tider – hvor man broderede på næsten alt linned – så fint. Tænk bare alt den tid – som blev investeret i de smukke håndlavede broderier.

broderiæske-b

De gamle (og nye) broderier kan bruges til rigtig mange dekorative formål. Beklæd f.eks. en gammel smuk æske med et par bogstaver og måske et lille vedhæng – eller hvorfor ikke pakke en skøn gave ind i gammel papir og sætte et bogstav på – måske modtagerens forbogstav.

broderiæske-c

Jeanne d’Arc Living har produceret en lille fin æske fyldt med 30 stk af de skønne broderede bogstaver – du ser her på billederne – så der er rig mulighed for at pynte masser af charmerende sager med de fine bogstaver.

påskeæg-med-bogstaver

Se bare hvor flot et påskeæg kan blive med de smukke bogstaver.

broderiæske-stor

Og så er æsken da også værd at nævne – for smuk er den ;o) Find de skønne bogstaver og æggene ved at klikke på billederne ;o)

Håber du får en skøn dag – vinterklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Broderede bogstaver til masser af formål ….

  1. Hvor er det bare en super god ide.
    Dem må jeg vist have bestilt 😉

    Ha´en dejlig dag

    Knus Susi

  2. Ihh hvor er de altså bare fine 🙂 Og æsken er da også bare så bedårende :)Det er da præcis sådanne små detaljer, der fulender stilen 🙂

    Vinter knus fra Ina.

Comments are closed.