Ugebladet Søndag – vores julehjem …

I denne uge finder du en artikel fra vores julepyntede hjem i ugebladet Søndag ;o)

Billederne og selve artiklen er lavet sidste år – så det er altså sådan – der så ud hos os sidste år ved juletid ;o)

Det er altså lidt sjovt at se billederne – de er jo taget med en helt speciel vidvinkel linse – som altså bare gør at alle rum i huset ligner balsale – hæ hæ – sådan måtte det godt være i virkeligheden ;o)

Men som altid er det kun en lille del af alle de fine billeder – som bliver brugt i bladet – og der blev taget mange billeder – derfor synes jeg lige, at jeg ville vise dem her også.

Alle billeder er taget af fotografen Jan Ove Kristensen.

Håber du synes om kigget og måske finder lidt inspiration.

Juleklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on Ugebladet Søndag – vores julehjem …

 1. Hvor bor i bare dejligt, der kunne jeg godt flytte ind…

  Må da lige i kiosken og købe bladet, så jeg rigtig kan se de fine billeder.

  Tillykke med det..

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

 2. Åh, hvor bor du smukt. Det ser bare så hyggeligt ud 🙂

 3. Det var vel nok nogen fine og inspirerende billeder.
  Jeg har et møbel stående herhjemme der meget ligner det på det tredje billede, bare i brun træ… og jeg har længe overvejet at male det hvidt og måske bare efterlade bordpladen i råt træ. Jeg tror jeg endelig er blevet overbevist om at gøre det.

 4. Hej Tina
  Hvor er det bare hyggeligt og smukt
  Mange knus fra slottet”

  • Tak til jer alle for de søde kommentarer – hvor er i skønne ;o)

   Og herligt at billederne også kunne give lidt inspiration ;o) Håber i alle får en skøn skøn aften – hvor er det hyggeligt med sneen – der daler hvid ;o)

   Juleklem fra Tina

Comments are closed.