Royal Copenhagen – juleborde 2012

Ja som overskriften antyder har jeg været derinde igen på min årlige inspirationstur med en af mine kære veninder.

Julebordene i år er lavet af sangerinder – så det var meget forskellige og utraditionelle juleborde.

Vi startede ud ved bordet – som var lavet af

Anne-Dorte Michelsen

IMG_1208

Et ganske smukt men måske lidt mørkt bord ;o)

IMG_1206

Næste bord var lavet af

Marie Carmen Koppel

IMG_1211

Et bord lige efter min smag ;o)

IMG_1214

Bordet her er lavet af

Cæcilie Norby

IMG_1217

Et rigtig skønt bord – som vist mere ligner køkkenbordet ;o)

IMG_1218

Masser af nostalgiske sager – og så fint ;o)

IMG_1219

IMG_1221

Og juletræet er så fint ;o)

IMG_1223

Hvem der bare havde sådan et fint gammelt dukkehus ;o)

IMG_1224

Det næste bord var lavet så man nærmest gik ind i en iglo – og det var selvfølgelig lavet af sangerinden med grønlandske aner

Julie Berthelsen

IMG_1225

IMG_1228

Lyset i igloen var helt specielt – koldt og blåt ;o)

IMG_1229

Helt fantastisk og smukt med skindene og det lidt rå men alligevel hyggelige udseende ;o)

IMG_1230

Læg mærke til serviet ringene – som selvfølgelig er lavet af perler på ægte grønlandsk maner ;o)

IMG_1232

IMG_1231

Det næste bord var også ganske specielt inspireret at østens mystik – det stod

Hella Joof for ;o)

IMG_1235

Mørkt og hyggeligt ;o) men ikke så meget julestemning ;o)

IMG_1236

IMG_1237

Det sidste bord – som også var rigtig hyggeligt – er lavet af

Caroline Henderson

IMG_1239

IMG_1240

Rigtig fint og fantastisk med juletræet på bordet – måske lidt vel voldsomt i stuen derhjemme – men sjov ide ;o)

IMG_1241

Skønne julede sager omkring bordet.

IMG_1242

IMG_1243

IMG_1244

Bordkortene havde ganske specielle navne – bla. Barack Obama og Astrid Lindgren ;o)

IMG_1245

Til sidst et lille jule stilleben derinde fra – jeg er vild med de smukke lærkegrene ;o)

IMG_1246

Som altid er du på disse kanter – må du smutte forbi og se bordene – de er virkelig et besøg værd ;o)

Rigtig god weekend og sneklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Royal Copenhagen – juleborde 2012

  1. Randi Laila Schumann // 14/12/2012 at 00:38 //

    Mange flotte bilder og borddekkninger!!

  2. Hej Tina
    Rigtig sjov ide med grantræ på bordet, hvis man nu klipper de nederste grene af så man også kan se hinanden er ideen da brugbar.Min stue er ikke så stor så jeg har ikke rigtig plads til juletræ, i stedet henter jeg 5-6 små juletræer ovre i skoven, dem sætter jeg i kander og krukker og pynter på hver sin måde, kun en slags pynt på hvert sit træ, det er SÅÅ fint.
    mange Juleknus fra slotsfruen

Comments are closed.