Og den heldige vinder …..

Så er vinderen i vores give-away fundet – og den heldige blev

Christina Kirk-Andersen fra Herning.

birdcage-mimosa

Stort tillykke herfra ;o) Gaven er allerede sendt afsted til Christina – som kan nyde det skønne bur med de lækre produkter fra Heathcote & Ivory.

Juleklem fra Tina … ho ho ho ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Og den heldige vinder …..

  1. Christina // 19/12/2012 at 00:38 //

    Den er så fin og fyldt med lækre produkter – tusind tak igen.
    Glædelig jul

Comments are closed.