Julekalender – vind dejlige præmier og få tips og ideer …

Julekalenderen er skudt igang på vores webshop Vintage-Kompagniet.

Hver eneste dag kan du klikke på dagens låge og få en sjov historie – et godt tip, en opskrift eller måske en lille anekdote.

Du vil altid finde dagens gode december tilbud og sidst men ikke mindst, har du mulighed for at vinde rigtig lækre præmier – dagene som præmierne dukker op på – er hemmelige – så det er bare om at checke kalenderen hver eneste dag – så du ikke går glip af muligheden for at vinde en flot præmie.

Rigtig meget held og lykke og håber i alle får en skøn december måned uden alt for meget julestress ;o)

Julekalenderklem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on Julekalender – vind dejlige præmier og få tips og ideer …

 1. Sikke en god idé 🙂

 2. Lone Nielsen // 02/12/2012 at 00:38 //

  Lækker præmie

 3. Sikke da en lækker kalender idé
  Ihh, hvor jeg elsker december!

 4. Tina Irene Povlsen // 03/12/2012 at 00:38 //

  Fantastisk kalender – December er lovely – Klædt i hvidt er den slet ej mindre smuk… Ønsker dig min navnesøster en smuk og fantastisk julemåned…

 5. kirsten frederiksen // 14/12/2012 at 00:38 //

  Tænk hvor var jeg heldig. Jeg vandt en romantisk udseende håndcreme samt neglefile fra Cath Kidston. Gaven så bare så lækker ud i en gennemsigtig lille pung med rosendekoration.
  Tusind tak for gaven. Plejer ikke at være heldig.

Comments are closed.