Lyshuse fra Walther og Co.

Walther og Co. er julepynt i skøn nostalgisk stil – præcis som jeg elsker det.

Og især de fantastiske lyshuse er noget helt særligt – både dem i zink – men også de helt nye i år – som er hvide.

Husene er i en rigtig god kvalitet og det er en fryd at stille dem op til en helt lille landsby og nyde det skønne syn ;o)

Garner med lidt fine kogler – måske et par grene og et par nisser – hvis du er til det – så er julestemningen i hus – simpelt og ganske nemt ;o)

Er du også blevet vild med de skønne huse – så finder du et stort udvalg af både de hvide huse og dem i zink lige her.

Huslige klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.