Er du en diva ?

Er der ikke lidt diva i os alle ?

En diva er italiensk for “guddommelig” og ordet diva bliver brugt om feterede sangerinder med et helt særligt talent – især operasangerinder har smykket sig med titlen Diva.

Og diva er også ordet om de fine helt nye stykker julepynt – som vi har fået hjem til shoppen.

Så er der også lidt diva i dig ? så skal du måske også have et af de fine stykker diva julepynt på træet ;o)

Rigtig god weekend til alle jer skønne divaer derude – klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.