Den enkle juledekoration ….

Som en af vores søde Facebook venner skrev i går “Det enkle er tit det smukkeste” og hun har helt ret.

Er man for rundhåndet med at ‘presse’ ting ind i f.eks. et stilleben bliver det ofte et rodet udtryk og det bliver man træt af at kigge på i længden. Den enkle pyntegenstand ‘drukner’ i de andre sager og det er jo synd – at den ikke kommer helt til sin ret.

Da jeg tog billeder forleden dag – stylede jeg et par skønne metalbakker – vi havde fået hjem – helt enkelt.

Og jeg synes resultatet blev rigtig fint – så hermed et lille tip – ‘gør det enkelt’.

Og det enkle er tit også det nemmeste og hurtigste – og det er jo ikke at foragte for en fortravlet børnefamilie ;o)

Alt hvad du ser på billederne – fås i vores webshop lige her.

Håber du får en fantastisk weekend ;o)

Masser af enkle klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Den enkle juledekoration ….

 1. Hvor er det bare fint og ja det er tit det enkle som er smukkest 🙂
  Rigtig god weekend!
  Kh Nanna

 2. Connie // 24/11/2012 at 00:38 //

  Super hyggeligt – jeg er selv også til det enkle og overpynter ikke mit hjem – hverken til jul eller til hverdag – men hvis man afstemmer farver osv. med få enkle midler, så ligner det ofte en “million” 🙂
  God weekend
  Hilsen
  Connie

 3. Hej!

  Ni har så många fina saker! Jag blir alldeles vild varje gång jag får Nyhetsbrevet och vill köpa en massa fint, hihi.

  Jag undrar om ett pynt. Hvid lilje på pind. Vad är det för material, är det porslin, plast?

  Kram
  Mia

  • Hej Mia
   Tusind tak for dine søde ord ;o)
   Liljen på pind er en slags plast – men den er meget smukt forarbejdet – så den kunne sagtens ligne porcelæn ;o)
   Ha’ en dejlig dag ;o)
   Klem Tina

Comments are closed.