Marseillesæbe – med ægte olivenolie – Marius Fabre

De skønne sæber fra Marseille er utroligt populære og eftertragtede – men desværre også meget kopierede – som andre gode brands/produkter bliver det.

Marius Fabre Savonnier insisterer på at lave de dejlige marseillesæber efter en over 100 år gammel tradition – baseret på den ægte olivenolie og helst meget af den.

Kopisterne laver – som altid – kun en sølle efterligning. De er nemlig ligeglade med stolte traditioner og de gode vegetabilske olier – de bruger billigere alternativer i stedet og der er en verden til forskel.

Olivenolien har en masse rigtig gode egenskaber og derfor har den været brugt og værdsat længe i bla. Frankrig.

Sæberne (og de andre produkter fra Marius Fabre) er 100% naturlige og det er ikke kun godt for dig – men også for miljøet og kommende generationer.

Tilblivelsen af en sæbe hos Marius Fabre tager den tid en sæbeproduktion skal tage (fristes man næsten til at skrive ;o)

Det tager nemlig 14 dage at producere 1 stykke sæbe.

I sammenligning med andre kommercielle sæber – er sæben fra Marius Fabre uden nogen urenheder – den er god til alle hudtyper og selv den sarteste hud kan tåle sæben.

Hemmeligheden er olivenolien – og den helt specielle opskrift – som gør sæben fri for tilsætningsstoffer af nogen art – ingen fosfater, parabener eller sågar farvestoffer findes i sæberne og duftene kommer fra rene æteriske olier – så tæt på naturligt som muligt.

Dette gør også at produkterne er utroligt holdbare – her er tale om den rene vare – og derfor mindre mængder i brug.

Vi har taget et stort udvalg hjem af de dejlige 100% naturlige produkter hos Vintage-Kompagniet og jeg skal da straks igang med at eksperimentere med gulvvask med den utrolige sorte sæbe – læs mere om den her.

Marseille klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Marseillesæbe – med ægte olivenolie – Marius Fabre

  1. I love these soaps!

Comments are closed.